13 shtëpitë më të bukura mbi pemë që keni parë ndonjëherë - Bota Sot
E mërkurë, 25 prill 2018
  • 13 shtëpitë më të bukura mbi pemë që keni parë ndonjëherë

    Shtëpitë e drurit janë të dizajnuara për të jetuar me natyrën dhe për të na sjellë më afër kafshëve të egra.

    Ato na kthejnë pas në kohën kur njerëzit ishin vazhdimisht të rrethuar nga kafshë të egra, duke Ii gjuajtur ato nga pemët për tu ushqyer.

    Ne kemi vendosur  t’ju tregojmë 13 shtëpitë më të mrekullueshme të ndërtuara në pemë.

1 / 13
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat