Modele klasike të rafteve për libra - Bota Sot
E martë, 19 qershor 2018
  • Modele klasike të rafteve për libra

    Janë lehtë të punueshëm, nuk kushtojnë shumë kohë, si dhe mbi të gjitha, janë më të rehatshëm për të lënë të gjitha librat që doni.

    Varet gjithçka nga dëshira juaj për formë dhe ngjyrë, ndërkaq këto modele klasike të rafteve për libra janë përdorur qysh para shumë dekadash.

    Shikoni videon më poshtë dhe do të shihni disa prej këtyre modeleve, e pse të mos merrni në shtëpinë tuaj një të tillë, për të vendosur librat tuaja?

1 / 11
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat