Pesë veturat e reja evropiane që ofrojnë sigurinë më të lartë - Bota Sot
E hënë, 23 prill 2018
  • Pesë veturat e reja evropiane që ofrojnë sigurinë më të lartë

    Euro NCAP ka bërë edhe këtë vit renditjen e pesë veturave evropiane, që ofrojnë siguri të lartë gjatë vozitjes dhe në rast aksidenti.

    Organizata që merret me siguri ka bërë simulimet e përplasjeve të secilës makinë, në mënyrë që të vlerësojë në formë të pavarur se çfarë mund të ndodhë në këto raste.

    Në fotogaleri janë pesë veturat që janë lansuar së fundmi, që kanë marrë notat më të larta nga vlerësuesit e kompanisë.

1 / 6
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat