Aktoret që ju mahnitin edhe pas 20 vjetësh - Bota Sot
E hënë, 18 qershor 2018
  • Aktoret që ju mahnitin edhe pas 20 vjetësh

    Duket se vitet 1990 dhe 200 kanë qenë vetëm dje, por edhe një dekadë tjetër është duke u mbyllur thuajse.

    Kur jemi në vitin 2017 dhe kthehemi mbrapa, shohim se si disa aktore kanë mahnitur 20 vjet më parë dhe tash.

    Por normalisht se të preferuarat e juaja kanë ndryshuar edhe në dukje.

1 / 17
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat