Video - Bota Sot
E hënë, 25 shtator 2017
  • Abdixhiku: Do t’i funksionalizojmë zonat ekonomike

    “Ne kemi grumbulluar një platformë, 10 shtylla bazike mbi të cilat ndërtohen programet komunale në të cilën LDK kandidon. Këto shtylla duam t’i prezantojmë ne të gjitha regjionet e Kosovës, nisu nga Prishtina dhe ato janë si ne vijim, besoj që secili e ka materialin para vetes. Shtylla e parë  jo domosdoshmërish nga rëndësia, është ajo e funksionalizimit të zonave ekonomike në të gjithë Kosovën, ne veçanti ku LDK do të qeverisë me komunat e veta. Ne do të provojmë t’i rifunksionalizojmë këto zona, do të provojmë që të hapim zona të reja ekonomike në vende ku infrastruktura veç është krijuar, në vende ku prona private mund të shërbejë edhe si iniciativë për të ndërtuar dhe krijuar zona të reja ekonomike, pra jo domosdoshmërisht këto zona u krijuan vetëm në tokën publike. Do të provojmë që në brendi të këtyre zonave publike të krijojmë qendra inovative dhe të krijojmë biznese, në mënyrë që ndërma rrësve të rinj t’iu ndihmohet me themelin e bizneseve të reja”, tha Abdixhiku.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
    test