Bota Sot
ora 13:07lajmet aktuale E enjte, 21 mars 2019
Aktuale
Bota
Video

Reçica: Qeveria mbështet kërkesat e komisionit

“E dimë që si Komision kanë vështirësi, e dimë që realiteti dhe koha se kur ka ndodhur ngjarja dhe kur jemi...

Begaj: Në nivel vendit deri më tani kemi të pranuara 968 raste

“Ne jemi të vetëdijshëm që është një proces goxha konfidencial, është një proces i...

Pula: Është paraparë që në vitin 2019 të rekrutohen edhe tre zyrtarë të tjerë

“Sa i përket masave zbatuese në fushën e konkurrencës këto masa janë në total katër...

Shala: Aplikacioni në fazën testuese

“Të dhënat janë të marra nga stacionet e monitorimit të cilësisë së ajrit të...