ora 09:23lajmet aktuale E mërkurë, 06 korrik 2022
Ekskluzive/ Shaip Kamberi flet për “Bota sot”: Çështja e Luginës patjetër duhet të jetë pjesë e Marrëveshjes finale Kosovë-Serbi

Ekskluzive/ Shaip Kamberi flet për “Bota sot”: Çështja e Luginës patjetër duhet të jetë pjesë e Marrëveshjes finale Kosovë-Serbi

Pas një sage të gjatë të proceseve zgjedhore, Shaip Kamberi ditë më parë u zgjodh deputet në Kuvendin e...

Edi Rama duhet të arrestohet sikurse ‘komandantët’ në Kosovë / Vjedhja e shtetit, droga, vrasjet... kërkojnë ndëshkim
Aktuale

Edi Rama duhet të arrestohet sikurse ‘komandantët’ në Kosovë / Vjedhja e shtetit, droga, vrasjet... kërkojnë ndëshkim

...

“Reporterët pa Kufij” dënojnë sjelljen e Ramës ndaj gazetarit Muka
Shqipëria

“Reporterët pa Kufij” dënojnë sjelljen e Ramës ndaj gazetarit Muka

"Sjellja e Ramës zbulon një kuptim tejet problematik të kryeministrit për...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

551,277,275

Të shëruar

0

Të vdekur

6,342,296
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Olmstead: Ne presim që ky program të nënshkruhet në korrik dhe të ratifikohet pasatj nga Kuvendi

Olmstead: Ne presim që ky program të nënshkruhet në korrik dhe të ratifikohet pasatj nga Kuvendi

Rizvanolli: Granti më i madh në histori të Kosovës për energji

Rizvanolli: Granti më i madh në histori të Kosovës për energji

Haxhiu: Opozita ka treguar një rol konstruktiv

Haxhiu: Opozita ka treguar një rol konstruktiv

Haxhiu: Numri më i madh i projektligjeve të miratuara që nga legjislatura e pestë

Haxhiu: Numri më i madh i projektligjeve të miratuara që nga legjislatura e pestë