Bota Sot
ora 07:21lajmet aktuale E enjte, 20 qershor 2019
Aktuale
Shkencë & Teknologji
Video

Shala: Sukses madhor për KOSTT-in

“Ngjarja e sotme shënon edhe një zhvillim dhe sukses madhor për Kostt-in, rajonin e Mitrovicës dhe...

Bahtiri: Mitrovica si qytet stabil ka bërë kthimin e investitorëve

“Sot Mitrovica krenohet me paqen të cilën e ka krijuar dhe jemi qyteti më stabil në...

Haradinaj: Trafostacioni i ri stabilizon furnizimin me energji për 50 vitet e ardhshme

“Jemi sot për një vepër ekonomike, i dedikohet energjisë, pra shërbimit me energji për konsumatorë, një...

Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën plenare

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës. Në rend dite të kësaj seance janë gjithësej 35 pika të rendit të...