Edhe 9 ditë nga shpërndarja eventuale, por çfarë do të mbahet mend nga Kuvendi? - Bota Sot
Edhe 9 ditë nga shpërndarja eventuale, por çfarë do të mbahet mend nga Kuvendi?

Aktuale

Edhe 9 ditë nga shpërndarja eventuale, por çfarë do të mbahet mend nga Kuvendi?

Më: 13 gusht 2019 Në ora: 20:00

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës gjatë kësaj legjislature kanë dështuar në përmbushje të detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Përveç mungesave në seanca plenare, monitoruesit e punës së Kuvendit thonë se jo serioziteti në punë ishte problem tjetër.

Po ashtu, marrja e mëditjeve në mungesë të tyre vlerësohet si praktikë e keqe që e ka përcjellur këtë legjislaturë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat