Posta e Kosovës fiton drejtësinë supreme

Aktuale

Posta e Kosovës fiton drejtësinë supreme

Më: 2 nëntor 2020 Në ora: 22:36
Foto Ilustrim

Pas një beteje juridike 4 vjeqare 2016-2020  në Konflikt Administrativ me Operatoret Privat te Sherbimeve Financiare Jo Banakare IFJB,-ve sot kemi pranuar Akgjymimin Perfundimtar nga Gjykata Supreme ky Posta e Kosoves ka fituar nga vendosja e drejtësisë, njofton Xhevdet Smakiqi nga Posta e Kosovës.

Posta e Kosovës e ka fituar rastin pranë Gjykatës Supreme ky sipas arsyetimeve në Akgjykim Posta e Kosoves ka lidhur marrëveshje te ligjeshme me Ministrine e Puneve te Brendeshme dhe Komunat ne vitin 2015 për ofrimin e sherbimeve te saj per qytetaret e Kosoves.

Për këtë fitore te madhe me efekte direkte ne te hyrat financiare nga te cilat sigurohen një pjesë esenciale e pagave te punëtoreve falenderoi jursitet e Postes, sindikatat e puntoreve qe kanë protestuar dhe secilin kontribues profesional ne dosjen prej qindra faqesh, ka thënë tutje Smakiqi.

Postimi i plotë

Gëzim nga drejtësia supreme

Kam knaqësinë te njoftoi puntorët e Postes se Kosoves dhe publikun qe pas një beteje juridike 4 vjeqare 2016-2020 në Konflikt Administrativ me Operatoret Privat te Sherbimeve Financiare Jo Banakare IFJB,-ve sot kemi pranuar Akgjymimin Perfundimtar nga Gjykata Supreme ky Posta e Kosoves ka fituar nga vendosja e drejtësisë.

Posta e Kosovës e ka fituar rastin pranë Gjykatës Supreme ky sipas arsyetimeve në Akgjykim Posta e Kosoves ka lidhur marrëveshje te ligjeshme me Ministrine e Puneve te Brendeshme dhe Komunat ne vitin 2015 për ofrimin e sherbimeve te saj per qytetaret e Kosoves.

Për këtë fitore te madhe me efekte direkte ne te hyrat financiare nga te cilat sigurohen një pjesë esenciale e pagave te punëtoreve falenderoi jursitet e Postes, sindikatat e puntoreve qe kanë protestuar dhe secilin kontribues profesional ne dosjen prej qindra faqesh.

E publikova kete aktëgjykim pasiqe kjo pa drejtësi ndaj Postes se Kosoves e shkaktuar nga Autoriteti Kosovar i Konkurrences gjegjsishtë Kryetari i saj Valon Prestreshi ka qenë publik nga dita e vendimit me 16 Dhejtor 2016.

Drejtësia kurdo qe vendoset sheron plaget e pa drejtësisë!

Urime secilit kolegë te Postes se Kosoves!

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat