UP nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me GIZ-in gjerman - Bota Sot
UP nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me GIZ-in gjerman

Aktuale

E premte, 16 nëntor 2018

UP nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me GIZ-in gjerman

Më: 14 shkurt 2018 Në ora: 07:14
Universiteti i Prishtinës

Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” do te nënshkruaj sot marrëveshje bashkëpunimi me Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH lidhur me shkëmbimin e mbështetjes dhe kontributit në arsim ndërmjet GIZ/CDBE dhe UP, dhe lidhur me ofrimin e ndihmës në ndonjë fushë tjetër që kërkon mbështetje në programin e para-shërbimit të UP.

Qëllimi i përgjithshëm i projektit GIZ/CDBE është përmirësimi i cilësisë së arsimit themelor, përmes të cilit kuptohet se një arsim themelor i cilësisë së lartë do t’ju mundësonte fëmijëve dhe të rinjve të kenë qasje në arsimin e mëtutjeshëm.

Fokusi kryesor i bashkëpunimit do të jetë shkëmbimi i përvojës dhe kontributeve ndërmjet Programit GIZ/CDBE dhe UP Fakulteti i Edukimit, me qëllimin e nxjerrjes së konkluzioneve dhe rekomandimeve të cilat vijnë nga rezultatet e PISA’s.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test