Ecjen për në natyrën e bukur te Kitkës

Alpinizem

Ecjen për në natyrën e bukur te Kitkës

Më: 1 maj 2019 Në ora: 17:52
Ecjen për në natyrën e bukur te Kitkës

Të dielën, Hiking Njeri në bashkëpunim me Klubin Alpin Gjilani, do të organizojnë ecjen për në natyrën e bukur te Kitkës në Kamenicës.
Nisja do të bëhet nga Prishtina në orën 0800 të mengjesit nga Bregu i Diellit (fushat e tenisit) kështu që do të keni mundësi të fleni më gjatë. Kthimi do te behet kah ora 19h.
Gjatësia e ecjes në shtegun e njohur "Rahim Beqiri - Komandant Roki" është rreth 15 km (komplet ecje nalt e poshtë) dhe hynë në kategorinë e ecjeve me vështërsi të lehtë (e përshtatshme për fillestarë).
Plani është që të nisemi nga kulla e Kadri Zekës dhe kënaqemi me natyrën e bukur të kësaj ane.
Gjatë këtij organizimi do të keni mundësi të ecni dhe shihni 
Malësinë e Gollakut me natyrën përrallore të pasur me plot male, lule, kërpudha...

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat