Malësia e Gollakut me natyrën përrallore

Alpinizem

Malësia e Gollakut me natyrën përrallore

Më: 4 maj 2019 Në ora: 12:35
Malësia e Gollakut me natyrën përrallore

Këtë të dielë, Hiking Njeri në bashkëpunim me Klubin Alpin Gjilani, do të organizojnë ecjen për në natyrën e bukur te Kitkës në Kosovën lindore të Kamenicës.
Nisja do të bëhet nga Prishtina në orën 08.00 të mengjesit nga Bregu i Diellit (fushat e tenisit).
Gjatësia e ecjes në shtegun e njohur "Rahim Beqiri - Komandant Roki" është rreth 15 km (komplet ecje nalt e poshtë) dhe hynë në kategorinë e ecjeve me vështërsi të lehtë (e përshtatshme për fillestarë).
Plani është që të nisemi nga kulla e Kadri Zekës dhe kënaqemi me natyrën e bukur të kësaj ane.
Gjatë këtij organizimi do të keni mundësi të ecni dhe shihni Malësinë e Gollakut me natyrën përrallore të pasur me plot male, lule, kepurdha.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat