4 Shtator  Kosovë - Serbi në Shtëpinë e Bardhë, Vulaj: Ja për çfarë do të bisedohet!  

Amerika

4 Shtator  Kosovë - Serbi në Shtëpinë e Bardhë, Vulaj: Ja për çfarë do të bisedohet!  

Më: 31 gusht 2020 Në ora: 18:54
Martin Vulaj

Martin Vulaj, me profesion Avokat, në SHBA, ish Drejtor egzekutivë i Këshillit Kombëtar Shqiptar Amerikan, veprimtar dhe personazh shumë aktiv me diasporën e SHBA, në një intervistë për "Bota sot, flet gjerësisht për takimin që do të mbahet në Shtëpin e Bardh më 4 Nëntor, me ambasdorin Grenell dhe këshilltarin e lart O'Brain, mes delagacionit të Kosovës dhe Serbisë.

Martin Vulaj aktualisht  është një avokat me përvojë të shumtë të Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por pas një periudhe realitivisht të shkurtër, "shkëputje", ai po i kthehet sërish veprimtarisë së tij për çështjen kombëtare, veçanërisht çështjen e Kosovës.

Vulaj së bashku me zotin Elmi Berisha - Kryetar i Vatrës, z. Uk Lushi , ish luftëtar i Batalionit Atalantiku, dhe avokaten Anna Cena, ishin pjesëmarrë në takimin Zoom, nga Shtëpia e Bardhë, me Grenell, duke folur për Kosovën dhe bisedimet mes Beogradit dhe Prishtinës në Washington. Takim ky i paraparë për më 27 Qershor, por që dështoi, duke i lënë vendin takimit që do të mbahet më 4 Shtator po në Shtëpinë e Bardhë.

Ndërsa, në këtë intervistë sado pak me gazetarin tonë në SHBA, Beqir SINA, Avokati Vulaj, simbas mendimeve të tija, provon për të qartësuar situatën dhe për treguar mbi procesin dhe çka do të bisedohet më 4 Shtator në Shtëpinë e Bardhë, ku pritet të jetë prezent edhe Presidenti i Shteteve të Bashkuara Donald Trump. 

Për më shumë Bota sot , në vijim do të publikojë intërvistën e plotë me Martin Vulaj i cili është një avokat me përvojë të shumtë të Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe veprimtar i njohur i komuitetit shqiptar në SHBA

Nje intervistë e tij më 1998 para Shtëpisë së Bardhë: 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat