Kosova përfaqësohet me 12 atletë në Stamboll

Atletika

Kosova përfaqësohet me 12 atletë në Stamboll

Më: 10 shtator 2020 Në ora: 19:56
Kosova përfaqësohet me 12 atletë në Stamboll

Ekipi i kombëtarë i Kosovës në Atletik sot ka udhëtuar për Stamboll për ta përfaqësuar Kosovën në Kampionatin Ballkanik U20
Atletët e Kosovës që do të jenë në pistë gjatë dy-ditëve dhe disiplinat në të cilat do të garojnë janë si Muhamet Ramadani në hedhjen e Gjyles dhe Diskut; Alaudin Suma në hedhjen e Gjyles dhe Diskut.

Leon Thaqi në disiplinën 400m dhe 800m
Armel Qovanaj në disiplinën 100m dhe 200m
Florian Berisha në disiplinën 800m dhe 1500m
Ardian Peci në disiplinën 3000m dhe 5000m
Erblin Smajli në disiplinën 1500m dhe 3000m
Duarza Ivanaj në disiplinën 100m dhe 200m
Sara Susuri në disiplinën 100m dhe 200m
Albina Bojaxhiu në disiplinën 800m dhe 1500m
Merisa Bojaxhiu në disiplinën 400m dhe 800
Odeta Belegu në disiplinën 1500m dhe 3000m

Ekipi ynë do garoj edhe në stafetën 4x100m dhe 4x400m
Vendet e Ballkanit që do të përfaqësohen në Kampionatin Ballkanik për moshat U20 janë si më poshtë: Shqipëria, Armenia, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia, Moldavia, Rumania, Serbia, Turqia dhe Ukraina.
Përfaqësuesen e Kosovës në Atletik gjatë Kampionatin Ballkanik do ti drejtojnë selektoro Xhavit Tahori, Bajram Duja ,Shaban Ramadani dhe Kadri Shala.

Kryetari Halil Sylejmani ju dëshiroj sukses garuesve tanë dhe ta përfaqësoni Kosovën sa më mirë gjatë këtij evenimenti.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat