Hyperion XP-1: Shpejtësi maksimale 355 km/orë dhe nga 0 në 100 km në vetëm 2.2 sekonda

Auto

Hyperion XP-1: Shpejtësi maksimale 355 km/orë dhe nga 0 në 100 km në vetëm 2.2 sekonda

Më: 13 gusht 2020 Në ora: 21:55
Hyperion XP-1

Me gamën e tij të madhe dhe shpejtësinë ekstreme, Hyperion XP-1 bën një emër për vete.

Makina e hidrogjenit duhet të ketë një interval jo më pak se 1.600 kilometra.

Qeliza e karburantit drejton një motor elektrik që vepron në të katër rrotat.

Kjo duhet të përshpejtojë Hyperion XP-1 nga 0 në 100 në 2.2 sekonda dhe të arrijë një shpejtësi maksimale më shumë se 355 km/orë.

 

Nga viti 2022

Kabina supozohet se e ka një ekran të lakuar 98-inç.

Fatkeqësisht, nuk ka ende asnjë fotografi nga brenda.

Panelet diellore janë bashkëngjitur gjithashtu në pjesën e jashtme, të cilat janë rreshtuar në varësi të sasisë së dritës së diellit.

Siç thuhet, 300 copë të kësaj super makine do të dorëzohen nga pranvera e vitit 2022. Informacioni mbi një çmim nuk është ende i disponueshëm. 

Image

 

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat