Ju nuk keni parë një veturë më të ndyrë – shkëlqen pasi u pastrua 12 orë të plota

Auto

Ju nuk keni parë një veturë më të ndyrë – shkëlqen pasi u pastrua 12 orë të plota

Më: 25 nëntor 2020 Në ora: 23:18
Foto ilustrim

Shumë njerëz kalojnë orë të tëra në veturë, por ata as që mendojnë për pastrimin e saj.

Për adhuruesit e veturave, pastrimi dhe larja e saj është një pjesë integrale e higjienës personale. Hapësira në të cilën ata jetojnë për një pjesë të konsiderueshme të ditës duhet të jetë e rregullt.

Pa hyrë në arsye, disa priren të mbajnë veturën të papastër. Një shembull i tillë është treguar me këtë veturë.

Honda Civic në fjalë është vetëm pesë vjeç, dhe gjëja është aq e keqe, saqë shumë autolarje dhe shërbimet e pastrimit e kanë refuzuar atë.

Mjafton vetëm një vështrim në kabinën, sediljet dhe më pas ajo poshtë tyre është e mjaftueshme për të arritur në përfundimin se sa përpjekje duhen vetëm për ta ndotur makinën kështu, e lëre më ta pastroni atë.

Sipërfaqja e sediljes është e mbuluar pothuajse plotësisht me njolla nga çdo pije. Megjithatë, më poshtë, janë mbetjet e harruara të ushqimit dhe paketimit që janë integruar pjesërisht në tapiceri.

Nuk kemi dyshim se ai do të jetë i kënaqur me rezultatin. 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat