Kjo është logo e re e Peugeot

Auto

Kjo është logo e re e Peugeot

Më: 25 shkurt 2021 Në ora: 19:29
Peugeot

Logoja e re duhet të duket më moderne dhe të shoqërojë hapin në të ardhmen e elektrizuar të markës së makinave.

Peugeot ka prezantuar logon e saj të re.

Në vend të tërë luanit, në të ardhmen vetëm koka e një luani në formën e një steme do të përfaqësojë markën më të vjetër ekzistuese të makinave në botë.

Image

Ka pasur 10 logo të Peugeot që nga viti 1850, logo e re është e njëmbëdhjeta.

Sipas Peugeot, ajo duhet të qëndrojë për inovacionin dhe ndryshimin në kompani: “Tranzicioni i energjisë është në zemër të strategjisë për një të ardhme të qëndrueshme”, tha kompania në një njoftimi për shtyp.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat