Simpoziumi i Parë në Politikë i Diasporës Shqiptare, në Akademinë e Shkencave të Lidershipt në Zvicër - Bota Sot
Simpoziumi i Parë në Politikë i Diasporës Shqiptare, në Akademinë e Shkencave të Lidershipt në Zvicër

Diaspora

Simpoziumi i Parë në Politikë i Diasporës Shqiptare, në Akademinë e Shkencave të Lidershipt në Zvicër

Më: 15 shtator 2020 Në ora: 18:50
Prof. Dr. Fadil Çitaku

Simpoziumi i Parë në Politikë i Diasporës Shqiptare, në Akademinë e Shkencave të Lidershipt në Zvicër, më 16. dhe 17.10.2020 Të ndëruara Zonja / Të ndëruar Zotërinjë Akademia e Shkencave të Lidershipt në Zvicër, Instituti i Lidershipit në Politikë ka nderin të ju njoftojë se më 16. dhe 17.10.2020 nga ora 18.00-22.00 do mbajmë Simpoziumin e parë në Politikë të Disaporës Shqiptare më temen “Sukseset dhe sfidat e politikëbërjes së Diasporës Shqiptare në vendet e botës ku ato/ata jetojnë dhe veprojnë.”

Adresatët e këtij simpoziumi janë të gjitha ato politikëbërese dhe ata polikëbëres që janë të kyçur aktiv nëpër sturkturat politike të vendeve të botës ku ato/ata jetojnë dhe veprojnë. Po ashtu të mirëseardhur/a janë të gjitha ato/ata që aspirojnë të kyçen në struktuart politike të vendeve të botës ku ato/ata jetojnë dhe veprojnë.

Qëllimi kyç i këtij simpoziumi është të krijohen mundësitë që Disaspora Shqiptare të jetë sa më e organizuar dhe e sukseshme në politikëbërje në vdendet e botës ku ato/ata praktikojnë politikë. Duke arritur susese për veten e tyre, ato/ata do rrisin imazhin e Disaporës tonë në tër botën dhe do kontribuojnë në lidhjen e miqësisë të vendeve ndërkombëtare më vendet Amë.

Në këtë simpozium do të ndahen më të pranishëmit, të gjeturat më të reja, të bazuara në evidencë shkencore, nga fushat e lidershipit, inteligjences emocianale, vendimmarrjës, garat politike të suksesshme etj. Po ashtu do shkembehen përvojat e suksesit në politikë më protagonistet përkatës.

Në këtë simpozium do kemi folese/folës kyç nga Disapora Shqiptare që kanë arritur majat e suksesit në shkencën e lidershipit dhe në politikë. Në këtë platformë do ketë mundësi qe ç’do kush nga të pranishmit të sjellë temat qe ajo/ai trajtonë në politikbërje dhe do krijohet një rrjetëzim i politikbërseve të Disaporës Shqiptare, i cili do ndihmonë në ngritjen e individëve në politikën moderne.

Ky simpozium do mbahet përmes aplikacionit digjital Zoom dhe pjesmarrja në të është falas. Lusim të gjithë të interesuarve që të regjistrohen duke përdorur këtë e-mail: [email protected] Ju lutemi që këtë infromatë ta ndani më miqët tuaj. Ju faleminderit për bashkëpunim dhe gjithë të mirat nga Instituti i Lidershipit në Politikë, Academy of leadership Sciences Switzerland.

Ekipi organizues: Samira Shabani, BSC. Can MSc. (Gjermani), Arbela Statovci BSc., Can. MSc., (Zvicër) Bahri Troja, MSc. (Austri), Avni Dervishi, MSc. (Suedi), Prof. Dr. Fadil Çitaku, PhD, MME (Zvicër) Kontakti: Academy of Leadership Sciences Switzerland World Trade Center Leutschenbachstrasse 95 CH-8050 Zürich Switzerland T. +41 (0)44 308 35 22 M. +41 (0)76 507 36 30 [email protected]

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat