Lufta për 30 minutat

Fejtone

Lufta për 30 minutat

Nga: Qemal Sakajeva Më: 26 prill 2010 Në ora: 18:25

Lufta politike e të gjithëve bëhej për t’u futur brenda 30 minutshit 20 - 20.30 dhe për të marrë sa më shumë prej tij. Ai gjysmëorësh sulmohej për dy arsye: ishte emisioni më i shikueshëm i lajmeve dhe përfshihej në dy orët e transmetimit me satelit. Për këtë, aty këmbëngulte të ishte shteti; të parakalonte qeveria; të binte në sy pozita se ishte në fuqi; opozita të aktronte persekutim; partitë e mëdha të shpjegoheshin si të mëdha;

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat