Sokrati dhe Krishti

Fejtone

Sokrati dhe Krishti

Nga: Prof.As.Dr. Gjergj Sinani Më: 26 prill 2010 Në ora: 18:26

Në një kohë kur vesi, braktisja e detyrave qytetare, frika para virtytit, gënjeshtra, mashtrimi, hipokrizia, padrejtësia, korrupsioni, ryshfeti, përbëjnë fjalorin dhe mënyrën mbizotëruese të jetës, mendoj se mënyra më e mirë për të shpëtuar prej tyre është evokimi i dy modeleve që kanë ngjizur, më shumë se çdo tjetër, mënyrën tonë të menduarit dhe kanë qenë modele të ringritjes shpirtërore.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat