Formulën serbe ndaj shqiptarëve "Përçaj e sundo!", ta shndërrojmë në “Bashkim e prosperitet!”

Fejtone

Formulën serbe ndaj shqiptarëve "Përçaj e sundo!", ta shndërrojmë në “Bashkim e prosperitet!”

Nga: Kushtrim Maliqi Më: 26 prill 2010 Në ora: 19:00

Preshevë, prill

"Bota sot": Gjendja e shqiptarëve në Krahinën e Preshevës, e sidomos pas liberalizimit të vizave, është keqësuar sa i përket largimit, madje nëpër shumë media flitet për një zbrazje të trevave tona. Si e vlerësoni ju si subjekt i ri një gjendje të tillë?

Fazliu: Liberalizimi i vizave në fund të vitit të shkuar, për të gjithë ne ishte një lajm i këndshëm, pasi për herë të parë, pas shumë vjetësh qytetarët mund të lëvizin lirshëm, pa procedura, përgatitje paraprake dhe harxhime për nxjerrjen e vizave.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat