Ministrat Limaj e Rashiq “polemizojnë” për antenat e operatorëve ilegalë serb!

Fejtone

Ministrat Limaj e Rashiq “polemizojnë” për antenat e operatorëve ilegalë serb!

Nga: Lirie Hajdari Më: 27 prill 2010 Në ora: 19:42

Çështja e largimit dhe koksifikimit të antenave ilegale të telefonisë mobile dhe fikse serbe nga ana e ART-së, e të cilat kanë funksionuar tash e dhjetë vjet në Kosovë, ka zgjuar debat të gjatë në mbledhjen e rregullt të kabinetit qeveritar. Edhe pse përkrahu veprimin e ART-së që për rezultat ka respektimin e ligjit, ministri Nenad Rashiq ngriti shqetësimin për mënyrën se si është vepruar nga ana e ART-së, pa paralajmëruar dhe informuar njerëzit, si dhe pa u bërë një zëvendësim i numrave dhe rrjetit që ata do të mund të përdorin. Ai shfaqi frikën se me këtë veprim u jepet edhe një arsye organeve radikale dhe atyre që nuk kanë qenë për integrime në institucionet e Kosovës, që të ngritin zërin kundër përfaqësimit të tyre në institucione dhe respektimit të ligjeve të vendit...

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat