Okupatori serb nuk mund të jetë më i mirë sesa shteti yt i “korruptuar”!

Fejtone

Okupatori serb nuk mund të jetë më i mirë sesa shteti yt i “korruptuar”!

Nga: Shkruan Teki Dervishi Më: 27 prill 2010 Në ora: 20:21

Problemi i Kosovës sot nuk është korrupsioni, siç po insiston BE-ja dhe mediat e saj shqipshkruese në Kosovë, por problemi i Kosovës sot është Serbia, riokupimi dhe rikolonizmi i Kosovës që Serbia sot po e zbaton me ndihmën e misioneve evropiane! Pikë!

Para do ditëve shefi i EULEX-it Iv de Kermabon tha në mënyrë decide se: “institucionet vendore janë përgjegjëse për ushtrimin e sundimit të rendit dhe ligjit, kurse mandati i EULEX-it është që të monitorojë dhe të udhëzojë në fushën e sundimit të ligjit”. Pra EULEX-i është “mbikëqyrës” e jo ekzekutor, jo gjykatës e as prokuror.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat