Festivali patetik i EULEX-it

Fejtone

Festivali patetik i EULEX-it

Nga: Shkruan Teki Dervishi Më: 29 prill 2010 Në ora: 20:31

Edhe një herë përsëris konstatimin e Iv de Kermabon-it se (citoj) “institucionet vendore janë përgjegjëse për ushtrimin e sundimit të ligjit, kurse mandati i EULEX-it është që të monitorojë dhe të udhëzojë në fushën e sundimit të ligjit” (fund citatit). Por si duket Kermabon-i nuk mbështetet në përgjegjësinë e institucioneve të Kosovës për ushtrimin e ligjit, por merr “udhëzimin” nga Piter Fejt-i që, në vend të institucioneve të Kosovës, EULEX-i ta luftojë korrupsionin, por jo duke monitoruar, veç duke ekzekutuar “ligjin”.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat