Deputetja nga Ferizaj: Jam e obliguar të ndaj projektet me bashkëvendësit për miratimit të buxhetit

Ferizaj

Deputetja nga Ferizaj: Jam e obliguar të ndaj projektet me bashkëvendësit për miratimit të buxhetit

Më: 17 mars 2020 Në ora: 12:24
Saranda Musliu

Deputetja e LDK-së, Saranda Musliu ka përmendur disa planifikime për qytetin e Ferizajt, pas miratimit të buxhetit në Kuvendin e Kosovës.

Si deputete e zonës së Ferizaj, ajo thotë se ndihet e obliguar të ndaj projektet të cilat kanë kaluar për këtë periudhë.

“… do të ketë edhe rishikim të buxhetit ku do kemi mundësi të orientojmë apo kërkojmë projekte të reja jo vetëm për komunën e Ferizaj, por gjithashtu në gjithë regjionin “05” dhe jo vetem…”, ka thënë ajo.

Postimi i plotë:

Të dashur qytetar, pasi që vendi jonë po kalon në një situatë të veshtirë nga kjo pandemi, si deputete ndihemi të obliguar të punojmë dhe të planifikojmë për vendimet e së ardhmes në të mirën e vendit.

Në orët e vona ka kaluar projektligji buxhetor nr. 07/L-001 mbi ndarjet buxhetore për vitin 2020, dhe si deputete e zonës së Ferizaj ndihem e obliguar të ndaj me ju projektet të cilat kanë kaluar për këtë periudh.

Gjithashtu, do të ketë edhe rishikim të buxhetit ku do kemi mundësi të orientojmë apo kërkojmë projekte të reja jo vetëm për komunën e Ferizaj, por gjithashtu në gjithë regjionin “05” dhe jo vetem…!

Mirëpres gjithmonë bashkpunimin e juaj të një zgjedhje më të mirë!

Me respekt,

Saranda

#Renovimi I objekteve te ATK-se

#Pajisja me mjete e objektit te ri te QAP-it

#Renovimi i Stadiumit të Qytetit

#Ndërtimi i shkollës profesionale në Ferizaj

#Qendra multifunksionale

#Ndërtimi i mbikalimit

#Ndërtimi i nënkalimit për vetura

#Zgjerimi i rrugeve ” Brahim Ademi ” dhe “Driton Islami”

#Asfaltimi i rruges Sazli – Prelez i Muhaxhereve të Ferizajit

#Ndërtimi i rrugës Bibaj (kyqja R6)-Driton Islami (N2) në Ferizaj

#Rikonstruimi i rruges Varosh-Gërlicë

#Asfaltimi i rrugës Sazli – Prelez i Muhaxhereve

#Ndertimi i rrugës Bibaj (kyqja R6)-Driton Islami (N2)

#Asfaltimi i rrugës Sojeve-Mirosale-Pojate-Softaj

#Asfaltimi i rruges Rahovice-Kishnapole

#Asfaltimi i rruges Pleshine-Kashtanjeve

#Asfaltimi I rruges Talinoc I Muhaxhereve

#Asfaltimi i rrugeve ne fshatin Jezerc, Ferizaj

#Zgjerimi i rruges ne fshatin Bibaj-kyqja ne autostraden “Arber Xhaferi”

#Asfaltimi i rruges Babush-Tërn-Luboc-Koshare-Slivovë

#Asfaltimi i rrugës Mirashi i ri-Cërnillë

#Asfaltimi i rruges Prelez i Jerlive-Muhoc-Lloshkobare

#Ndertimi i nenkalimit per automjete (tek hekurudha) ne fshatin Varosh

#Asfaltimi I rrugës Greme – Burrnik – Gaqke (Ferizaj – Shterpce )

#Zgjerimi i rruges Komogllave-Terstenik permes lagjes Qarkosh

#Unaza e jashtme ne Ferizaj (Prelez i Jerlive-Kosine-Llojza-Dremjak-Nerodime)

#Zgjerimi I Rruges N2 ne Ferizaj deri të Kyqja me R-6

#Ndërtimi i parkut memorial te UÇk-së ne Jezerc

#Ndërtimi i Objektit te Spitalit ne Ferizaj

#Ndërtimi i sallës sportive Greme

#Kompleksi i fushave të tenisit

#Pishina gjysëm-olimpike

#Kisha Katolike

#Ndërtesa e Teatrit

#Ngritja e infrastruktures se re dhe renovimi i objekteve egzistuese per Universitetin e Ferizaji

#Ndërtimi i aneksit dhe renovimi i shkolles fillore në Zaskok

#Ndërtimi i Shkollës së Mesme të Ulët në Talinoc i Muhaxherëve

#Simulator për manipulimin e automjeteve ushtarake Ferizaj

#Ndërtimi dhe riparimi i stazes se vrapimit në Kazermen e FSK-se Ferizaj

#Zgjerimi i poligoneve te qitjes ne Kazermen e FSK-se ne Ferizaj

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat