Këto janë profesionet që pritet të paguhen dhe kërkohen më shumë - Bota Sot
Këto janë profesionet që pritet të paguhen dhe kërkohen më shumë

Financa

Këto janë profesionet që pritet të paguhen dhe kërkohen më shumë

Më: 29 janar 2017 Në ora: 09:22
ilustrim

Jeni financierë, specialistë IT, zhvillues programesh, inxhinierë ndërtimi, atëherë është koha juaj. Këto janë ndër profesionet më të kërkuara sot për sot në tregun shqiptar të punës, por edhe më të mirëpaguarat. Femrat, gjithnjë e më shumë po bëhen të kërkuara për pozicione të larta drejtimi dhe hendeku i pagave sa vjen e po ngushtohet.

Profesionet më të kërkuara në Shqipëri për nivelet e larta dhe të mesme

Ekonomi/ Financë
Teknologji e Informacionit
Marketing
Zhvillim programesh
Digital
Inxhinieria
Mekatronika
Prodhim/Industria kimike
Dizenjim
Shërbime

(Shënim: Kjo është një listë e krijuar sipas orientimeve të kompanive të rekrutimit dhe jo mbi një studim të mirëfilltë tregu)

Pagat mesatare (mujore) për disa profesione

Shef finance – 3,000 – 4,000 euro

Specialist finance 800 – 1,0000 euro

Drejtues i burimeve njerëzore 1,500 – 2,000 euro

Inxhinierë IT 1,000 – 2,000 euro

Inxhinerë ndërtimi – 1,0000 euro

Mekatronik – 1,000 euro

Shef kuzhine 800 – 1,000 euro

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat