Qeveria me informata online për menaxhimin e financave - Bota Sot
Qeveria me informata online për menaxhimin e financave

Financa

Qeveria me informata online për menaxhimin e financave

Më: 3 prill 2017 Në ora: 13:30
Konferenca e ministrit Hoti

Ministri i Financave, Avdullah Hoti ka prezantuar transaprencen fiskale, e cila prej sot jep mundësinë e qasjes online të informatave të detajuara mbi pranimin dhe pagesat fiskale të Qeverisë.

Tani në uebfaqen e Ministrisë janë publike të dhënat prej vitit 2006-2016.

Publikimi i këtyre të dhënave, sipas MF-së paraqet një hap të rëndësishëm në ngritjen e transparencës fiskale, duke i ofruar të gjithë hisedarëve llogaridhënie më të mirë në menaxhimin e financave publike.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat