Një dhuratë nga Obama - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Një dhuratë nga Obama

    Ish-presidenti amerikan Barak Obama, u jep dhurata pacientëve dhe prindërve të tyre në Qendrën Kombëtare Mjekësore të Fëmijëve në Washington DC. Fotografia është realizuar nga Chuck Kennedy / AFP / Getty Images./BS