Një pritje ndryshe për Krishlindje - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Një pritje ndryshe për Krishlindje

    Francis, një i pastrehë, dhe qeni i tij, rrinë ulur në një rrugë në Londër. Foto: Andy Rain/EPA