Tymi i vullkanit - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Tymi i vullkanit

    Vullkani i Anak Krakatau,  është parë duke hedhur tym dhe hir derisa shpërthen në ngushticën Sunda, Jug Lampung, Indonezi. Fotografia nga Antara Foto / Reuters./BS