Bora në Kuçishtë - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Bora në Kuçishtë

    Kuçishta është një vendbanim në komunën e Pejës, Kosovë. Kuçishta është një nga destinacionet kryesore turistike të Kosovës gjatë dimrit. Stina dimrit i ka ndryshuar krejt pamjen, teksa dëbora mbuloi malet. Reshjet e borës dhe temperaturat e ulëta, që kanë përfshirë pjesë të shumta të Kosovës, nuk kursyen as ketë vend. Kjo fotografi mahnitëse është realizuar nga fotografi Arton Krasniqi.