Fshati i aromës - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Fshati i aromës

    Një grua mbledh shkopinj të temjanit në një oborr në fshatin Quang Phu Cau në periferi të Hanoi. Në 'fshatin e temjanit' të Vietnamit, qindra punëtorë ngjyrosnin, thajnë dhe ia heqin lëkurën bambus për të bërë shkopinj aromatik para festës së vitit të ri hënor. Fotografia: Manan Vatsyayana / AFP / Getty Images./BS