Aventura në Malet e Rugovës - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Aventura në Malet e Rugovës

    Kosova edhe pse vend i vogël, ka mjaft resurse turistike, që krijojnë mundësitë për zhvillimin e llojeve të ndryshme të turizmit, trashëgimisë kulturore dhe natyrore. Bjeshkët e Rugovës janë destinacion i mrekullueshëm në çdo stinë, e sidomos gjatë dimrit. Exploring ka realizuar këto ditë një aventurë në malet e Rugovës, nga ku edhe kanë marrë këto pamje mahnitëse. /BS