Prevalla, margaritar i Ballkanit - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Prevalla, margaritar i Ballkanit

    Njëra nga bukuritë e rralla të Kosovës dhe gjithë Ballkanit tashmë konsiderohet edhe Prevalla. Prevalla e bukur turistike, e veshur me të bardha është më ndryshe. Potencial i jashtëzakonshëm për t’u shfrytëzuar për turizëm në 365 ditët e vitit. Kujtojmë se Prevalla ka një lartësi mbidetare mbi 1500 metra. Ndërsa, kjo foto mahnitëse është realizuar nga fotografi i njohur Liridon Shala. /BS