Përmes urës me biçikletë - Bota Sot
E enjte, 24 tetor 2019
  • Përmes urës me biçikletë

    Një person ngas biçikletën mbi Urën Clifton Suspension dhe Avon Gorge në Bristol gjatë borës në Britaninë jugperëndimore, 1 shkurt 2019. Fotoja është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/