Valët dhe treni - Bota Sot
E diel, 21 prill 2019
  • Valët dhe treni

    Valët e mëdha kalojnë mbi një tren derisa ai kalon nëpër Dawish në Britaninë jugperëndimore. Fotografia është realizuar nga Toby Melville, Reuters./BS