Liqeni i Badovcit - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Liqeni i Badovcit

    Liqeni i Badovcit është një liqe i cili ndodhet 2 km larg vendbanimeve si janë Hajvalia dhe Graçanica dhe 5 km larg Prishtinës. Fotografi Arian Mavriqina sjell pamje mahnitëse nga ky vend. /BS