Festa e pavarësisë - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Festa e pavarësisë

    Për të festuar 11-të vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, shumë qytetarë kanë mbushur sheshet dhe rrugët në vend. Festës së qytetarëve, u është bashkuar edhe William Walker, ish-shef i misionit të OSBE-së në Kosovë./BS