Ushtarë dhe balerina - Bota Sot
E martë, 23 prill 2019
  • Ushtarë dhe balerina

    Një foto pa datë e ofruar nga Shërbimi i Shtypit të Ministrisë së Mbrojtjes të Rusisë, tregon ushtarë dhe balerinë që paraqiten në një fotografi të realizuar në Jekaterinburg, për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/