Babë e bijë në Shtëpinë e Bardhë - Bota Sot
E shtunë, 20 prill 2019
  • Babë e bijë në Shtëpinë e Bardhë

    Presidenti amerikan Donald Trump dhe e bija e tij Ivanka Trump në Shtëpinë e Bardhë. Foto: UPI/Barcroft Images