Perëndimi i diellit dhe Tower Bridge - Bota Sot
E martë, 23 prill 2019
  • Perëndimi i diellit dhe Tower Bridge

    Në këtë imazh shihet perëndimi i diellit pas Tower Bridge në Londër. Fotoja është publikuar tek The Guardian./BS/