Autobusi monument - Bota Sot
E enjte, 25 prill 2019
  • Autobusi monument

    Një burrë qëndron pranë monumentit "Ser Fronterizo", një autobus i shkollës në Uashington i prerë në gjysmë dhe i ngritur për të njohur punonjësit e fabrikave të kuvendit që përdorin çdo ditë transportin publik për të hyrë në punë, në Ciudad Juarez, Meksikë, mars 2019. Fotoja është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/