Ulja e detyruar - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Ulja e detyruar

    Një aeroplan i Miami Air International Boeing 737-800 mbylli pistën në NAS Jacksonville dhe u ndal në lumin St Johns në Jacksonville, Florida. Aeroplani i ngarkuar nga ushtria amerikane zbarkoi gjatë një stuhie dhe po vinte nga Stacioni Detar Guantanamo Bay në Kubë me 136 pasagjerë dhe shtatë anëtarë të ekuipazhit. Fotografia nga Reuters./BS