Prevalla - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Prevalla

    Prevalla është qendër skijimi dhe fshat turistik, 28 km larg Prizrenit dhe rreth 12 km larg Brezovicës. Prevalla është një destinacion popullor për alpinistët dhe skiatorët. Fotografi i njohur Bujar Gashi edhe kësaj radhe na sjell një foto interesante, nga kjo pjesë e bukur e Kosovës.