Në radhë për në maje - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Në radhë për në maje

    Rradhët e alpinistëve për t’u ngjitur në majën e malit më të lart në botë, Everest, Nepal. Shumë skuadra duhej të qëndronin në radhë për orë të tëra, duke rrezikuar ngrirjet dhe sëmundjet e lartësisë. Fotografia: Nirmal Purja / AFP / Getty Images./BS