Stuhi pranverore - Bota Sot
E martë, 18 qershor 2019
  • Stuhi pranverore

    Një pyll parahistorik i groposur për më shumë se 4.500 vjet, ka qenë i goditur nga stuhitë e kohëve të fundit dhe valët e pranverës në Borth, Wales. Fotografia: Mattheë Horëood / Getty Images./BS