Pjesëtarët e Policisë së Kosovës bëjnë shqiponjën - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Pjesëtarët e Policisë së Kosovës bëjnë shqiponjën

    Njësi të shumta policore duke përfshirë edhe SIT-in, realizuan një aksion për arrestimin e personave që dyshohet se merren me kontrabandë në Zubin Potok dhe në pjesë të tjera të Veriut të Kosovës. Pjesëtarë të Policisë së Kosovës nuk ngurruan të bëjnë shqiponjën. /BS