Zbavitja e pandës - Bota Sot
E mërkurë, 26 qershor 2019
  • Zbavitja e pandës

    Një panda zbavitet jashtë kopshtit zoologjik Pairi Daiza dhe kopshtit botanik në Brugelette, Belgjikë. Fotografia nga: Piroschka van de Wouw / Reuters./BS