Veterani 97 vjeçar lëshohet me parashutë - Bota Sot
E mërkurë, 26 qershor 2019
  • Veterani 97 vjeçar lëshohet me parashutë

    Veterani i Luftës së Dytë Botërore, Tom Rice, i cili është 97 vjeç dhe ka shërbyer me 101th Airbone, ka fluturuar me parashutë në ditën e përkujtimit për Carandan në bregun e Normandisë përpara 75 vjetorit të D-Day, 5 Qershor. REUTERS / Pascal Rossignol./BS/